Born in Korea Made in Hamburg

Do not sell or share my personal information

As described in our Privacy Policy, we collect personal information from your interactions with us and our website, including through cookies and similar technologies. We may also share this personal information with third parties, including advertising partners. We do this in order to show you ads on other websites that are more relevant to your interests and for other reasons outlined in our privacy policy.

Sharing of personal information for targeted advertising based on your interaction on different websites may be considered "sales", "sharing", or "targeted advertising" under certain U.S. state privacy laws. Depending on where you live, you may have the right to opt out of these activities. If you would like to exercise this opt-out right, please follow the instructions below.

If you visit our website with the Global Privacy Control opt-out preference signal enabled, depending on where you are, we will treat this as a request to opt-out of activity that may be considered a “sale” or “sharing” of personal information or other uses that may be considered targeted advertising for the device and browser you used to visit our website.

passt immer

  • Kimchi-Käse-Blätterteigstangen - New Korean Food Stories

    Kimchi-Käse-Blätterteigstangen - New Korean Food Stories

    New Korean Food Stories

    Ein einfaches und köstliches Rezept für Kimchi-Käse-Blätterteigstangen, die die knusprige Leichtigkeit von Blätterteig mit der Würze von Kimchi und dem herzhaften Geschmack von Käse kombinieren. Perfekt als Fingerfood, Snack oder Beilage, wenn du etwas Besonderes servieren möchtest!
  • Kimchi Ceviche (Kimviche) mit weißem Fisch und That’s Kimchi Mul Kimchi

    Kimchi Ceviche (Kimviche) mit weißem Fisch und That’s Kimchi Mul Kimchi

    New Korean Food Stories

    Ein frisches, raffiniertes Rezept für Kimchi Ceviche, das die Säure und Frische der traditionellen Ceviche mit der einzigartigen Komplexität von That’s Kimchi Mul Kimchi (weißes Kimchi) kombiniert. Diese einfache, elegante Vorspeise oder leichte Hauptspeise vereint koreanische Fermentation mit mediterranem Flair und ist ein Must-Try für Foodies, die neue Geschmackserlebnisse lieben.
  • Kimchi Baobuns mit Korean Fried Chicken

    Kimchi Baobuns mit Korean Fried Chicken

    New Korean Food Stories

    Kimchi Baobuns mit Korean Fried Chicken oder Tofu – Ein einfaches und köstliches Rezept mit fertigen Baobuns, knusprigem Korean Fried Chicken oder vegetarischem Tofu, frisch fermentiertem Kimchi und der cremigen That’s Kimchi Mayo. Dieses Gericht ist perfekt für Foodies, die schnelle und beeindruckende koreanische Street-Food-Kreationen lieben.